• Wat een heerlijk weekend

  Wat een heerlijk weekend

  War een heerlijk weekend.

  Afgelopen weekend heb ik mezelf weer mogen dompelen in een 3 daagse Restorative Yoga opleiding. Het mooie is dat deze opleiding werd gegevven  in Mijn Yoga Studio.

  Het is alweer het 2e jaar dat de Argentijnse Veda Ela in de studio was om haar kennis en enthousiasme te delen met een hele fijne groep yoga docenten. Hoe heerlijk is het om na een bewogen 1e half jaar onder te duiken in de studio en je lijf te mogen laten uitrusten. Ik ben weer geïnspireerd en vooral ook weer bewust geworden van het feit dat Yogadocent zijn mij toch echt wel goed past. Ondanks alle Yoga paddenstoelen die de grond uitschieten, weet ik waar ik voor sta, wat ik wil meegeven, en bovenal bewust van wat ik kan geven.

  Nu de zomervakantie voor de deur staat voel ik ook dat veel mensen moe zijn, veel mensen bereiden zich op het werk en thuis al voor op een paar weken niets hoeven. De weken voor de vakantie zijn ook de weken waarin stress zich aandient, nog snel alles overdragen, klaarmaken voor je zomervakantie. Overwerken, en veel werk mee naar huis. Kijk hoe je dit alles beter kan verdelen, zodat de overgang van heel hard en veel werken naar dagen van niets doen geleidelijk gaat. Neem de tijd om je koffers te pakken, je huis aan kant te krijgen (voor wie?) Dit zodat je ontspannen aan je vakantie begint. Veel mensen worden door de laatste weken van stress voor de vakantie de 1e week van hun vakantie ziek. (griepverschijnselen)

  Voorkom dit, rust ook voor je vakantie goed uit,  zorg voor jezelf.

  Kom eens naar een andere les dan je gewend bent, neem eens een yin of restorative les, voel eens wat er speelt binnenin jezelf.

   

  Onstpan

   

  Op een mooie zomervakantie

Leave a reply