• Na de wervelstorm

  1e kerstdag 2017.

  De afgelopen 2 maanden was 1 grote wervelstorm. En na de wervelstorm zit ik hier thuis  op de bank  na een geweldige zaterdagavond en een heerlijke kerstavond. Het lijkt net alsof er niets is gebeurd, mn lijf verteld echter een ander verhaal, het is verzwakt. Verzwakt door alle tranen, door de onzekerheid, door vreselijke angsten, door 2 operaties en narcose’s en 10 bestralingen.

  M’n geest probeert regelmatig met me aan de haal te gaan, me mee te trekken in negativiteit, dan probeer ik mijn  angsten uit te nodigen om iets leuks tecdoen, zingen, dansen, of stil te zijn in meditatie. Dit lukt niet altijd. Soms zijn er dikke tranen, is er het waarom , maar ik weet het heeft geen zin.

  Ik leef nu, ik mag nu leven, ik wil nu leven.

  Voor mezelf, voor Noah voor Bart, voor iedereen die me lief is.

  Ik mag leven… “eruit halen wat erin zit. ” (Ise”

  Fijne dagen , geniet, wees niet te hard voor jezelf, neem dat stuk chocolade als je er zin in hebt. ❤️🎄

Leave a reply

Cancel reply

1 x per maand KinderYoga op woensdagmiddag 14.00 tot 15.00 uur – €10,00 per les – 3 oktober- 7 november – 12 december. (Leeftijd 5,6,7,8 jaar)

1x per maand Girls Yoga  op vrijdagmiddag 16.30 tot 17.30 uur – €12,50 per les – 5 oktober – 9 november – 14 december (leeftijd 14,15,16,17)

aanmelden edith@mijnyogastudio.nl

*tijdens  de schoolvakanties geldt er een aangepast rooster, (in de zomervakantie is dit ca.  3 weken, er zijn dan minder lessen)  hierop zijn de abonnements- prijzen gebaseerd (zie de algemene voorwaarden)

* bij opzegging of verandering per mail van je abonnementsvorm ontvang je altijd een bericht terug. Dit tegenbericht is de bevestiging van de annulering of omzetting van je abonnement. Ontvang je deze niet binnen 3 werkdagen neem dan contact op.