• Duidelijkheid en startdatum

  Na gister een gesprek in het ziekenhuis te hebben gehad met de mamacare verpleegkundige, vandaag een CT-scan voor het bepalen van het bestralingsgebied. Toch weer ontzettende spanning voor dit onderzoek. Eerst een uitleg over hoe en wat precies, daarna werd ik klaar gemaakt voor de scan. Wat een veranderde technieken 17 jaar verder. Ik kreeg rond beide borsten een soort  stalen draadjes, om de borsten goed te kunnen onderscheiden. Voeten, hoofd , en arm steunen werden afgesteld, en ik moet bij de bestraling precies op dezelfde wijze liggen.

  Het bed waarip ik lag ging een aantal keren in en uit de scan, als ik erin lag werd er gemeten met rode soort van laserstrepen.

  Gelukkig waren de medewerkers leuk en was het redelijk ontspannen. Er werden nog 4 tatoeage puntjes gezer, 2 in het midden van het borstbeen en aan de rechter en linker ribbenkast.

  Volgende week maar 1x naar het zirkenhuis, en vanaf maandag 11 december 2 weken achter elkaar zonder  de weekeinden bestralen.

  Gelukt door alle medewerking van de lieve medewerkers in het kanker instituut heb ik vrijdag 22 december de laatste, en ik bedoel allerlaatste bestraling.

  Nu even niks. Heerlijk ..

   

   

   

   

Leave a reply

Cancel reply

1 x per maand KinderYoga op woensdagmiddag 14.00 tot 15.00 uur – €10,00 per les – 3 oktober- 7 november – 12 december. (Leeftijd 5,6,7,8 jaar)

1x per maand Girls Yoga  op vrijdagmiddag 16.30 tot 17.30 uur – €12,50 per les – 5 oktober – 9 november – 14 december (leeftijd 14,15,16,17)

aanmelden edith@mijnyogastudio.nl

*tijdens  de schoolvakanties geldt er een aangepast rooster, (in de zomervakantie is dit ca.  3 weken, er zijn dan minder lessen)  hierop zijn de abonnements- prijzen gebaseerd (zie de algemene voorwaarden)

* bij opzegging of verandering per mail van je abonnementsvorm ontvang je altijd een bericht terug. Dit tegenbericht is de bevestiging van de annulering of omzetting van je abonnement. Ontvang je deze niet binnen 3 werkdagen neem dan contact op.