• 6 dagen na de operatie – 23 nov

    Vrijdagochtend 17 november, ik was al rond 7.00 wakker. Vandaag weer een operatie, weer een volledige narcose, ik wil niet. Maar na een warm bad toch om 10.30 in het ziekenhuis.

    Wat een verschil met de vorige keer, op de ok-lounge herkende een lieve verpleger me van de vorige operatie. Hij wist en zag mn angst, dus ik kreeg een 1 persoonskamer. De operatie liep een uur uit, dus pfff hoe kom je de tijd door. En toen opeens stond er Linda de verpleegster die 17 jaar geleden overal bij was in het Bronovo. Zij vertelde me toen dat ik weer aerobic/pump lessen ging geven, en nu, nu stond ze weer aan mn bed. Alsof het zo moest zijn, ik kon alleen maar huilen, zo blij haar te zien. Ze bracht me naar de OK gaf me een knuffel, en ook alle artsen en verpleegkundigen waren zo lief. Linda kwam me ook van de OK halen, jeetje wat was dat fijn. Het bijkonen duurde echter best lang, veel rustgevers, dormicum en 2 narcose’s in korte tijd hakte er lekker in. Ik heb rare dingen gezegd blijkt, maar ik kon er niks aan doen.

    De klier is er mooi uitgehaald, nu hopen dat de klier schoon is. Dan volgen er bestralingen en kan ik rustig weer wat gaan doen.

    Nu doe ik veel ademhalingsoefeningen, alleen inademen door links ontspant.  Ik doe mn best.

    Maandag weet ik meer. Mis jullie

Leave a reply