• Het is zomer

  Maandag 9 juli 2018

   

  Nog 2 weken voordat ik met mijn mannen naar het warme mooie Curaçao afreis. Ik hoop dat jullie ook een mooie zomer zullen hebben. Mocht je niet met vakantie gaan, er zullen wat lessen uitvallen gedurende een 2,5 week, maar je kan nog steeds bijna elke dag een les volgen. En je weet dat je gemiste lessen tijdens een lopend abonnement kan inhalen.

  Met mij gaat het naar alle omstandigheden gelukkig een stuk beter, afgelopen week weer op de 3 maandelijkse controle geweest, en het was allemaal goed.  Ik rpobeer alleen nog maar de dingen te doen die ik leuk vind, dat betekent o.a. heerlijk lessen geven binnen in de studio en bij mooi weer in het Park, dit staat altijd aangegeven op de site. Een aantal weken geleden hebben we 108 zonnegroeten gedaan voor de Tienermoeders in Voorburg, hiermee hebben we € 300,00 mogen ophalen voor de meiden. A.s. donderdag zal ik het geld gaan brengen, ze willen het geld gebruiken voor de aanschaf van een goede tuinset.

  Het inzetten van mezelf  voor anderen geeft mij een goed gevoel.I k wil hierbij ook de donateurs ontzettend bedanken voor hun inzet en de donatie’s.

  Ik hoop jullie na de zomer allemaal gezond weer terug te zien, vol positieve energie.

  Hebben jullie ideeën voor nieuwe lessen, andere tijden of leuke workshops? geef het door, ik sta ervoor open.

   

  Lieve groet, Edith en Mijn Yoga Studio team

Leave a reply

Cancel reply

1 x per maand KinderYoga op woensdagmiddag 14.00 tot 15.00 uur – €10,00 per les – 3 oktober- 7 november – 12 december. (Leeftijd 5,6,7,8 jaar)

1x per maand Girls Yoga  op vrijdagmiddag 16.30 tot 17.30 uur – €12,50 per les – 5 oktober – 9 november – 14 december (leeftijd 14,15,16,17)

aanmelden edith@mijnyogastudio.nl

*tijdens  de schoolvakanties geldt er een aangepast rooster, (in de zomervakantie is dit ca.  3 weken, er zijn dan minder lessen)  hierop zijn de abonnements- prijzen gebaseerd (zie de algemene voorwaarden)

* bij opzegging of verandering per mail van je abonnementsvorm ontvang je altijd een bericht terug. Dit tegenbericht is de bevestiging van de annulering of omzetting van je abonnement. Ontvang je deze niet binnen 3 werkdagen neem dan contact op.