Skip to main content
Ontspannen voor de vakantie met yoga

Ontspan met yoga

Ontspan met yoga, juist voor de vakantie!

Mijn week begint heerlijk ontspannen en uitgerust. Ik heb mezelf in het weekend namelijk onder mogen dompelen in een 3-daagse opleiding ‘Restorative Yoga’. Lekker dichtbij huis, in Mijn Yoga Studio.

Voor de tweede keer was de Argentijnse Veda Ela in de studio om haar kennis en enthousiasme te delen met een hele fijne groep yogadocenten. Dank, Veda Ela! Want het was echt een waar genot om na een bewogen half jaar onder te duiken in de studio en mijn lichaam te laten uitrusten. Ik voel me geïnspireerd en vooral weer bewust van het feit dat yogadocente zijn echt bij mij past. Ik voel dat ik – tussen alle yoga paddenstoelen die de grond uitschieten - weet waar ík voor sta en wat ik anderen kan geven!

Met yoga laat je de stress los

Nu net voor de zomervakantie begint, voel ik ook dat veel mensen moe zijn. Die moeheid herken je vast wel. Misschien die hoofdpijn waarmee je vakantie vaak start ook wel? Met uitzicht op een paar weken ‘niet-hoeven’ dient de stress zich namelijk aan. Snel nog die overdracht op je werk regelen, je koffers pakken voor de zomervakantie, alles moet last-minute af. En overwerken, dat ook! Veel werk mee naar huis nemen, zodat je niks laat liggen en niks vergeet. Het draagt allemaal bij aan een intens moe gevoel, zo net voor de vakantie. Pas daarom goed op jezelf, júist voordat je aan je vakantie begint! Boek deze weken eens een extra les Yin of Restorative Yoga. Voel je lichaam, laat de stress los. Je zult merken dat je veel meer uit je vakantie haalt!

Ontspan met yoga, juist voor de vakantie! Liefs, Edith.

Tags

Add new comment

Restricted HTML

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.