Hi,

Mijn naam is Sabrina en sinds 2015 ben ik werkzaam als yogadocent.  Al op jonge leeftijd kreeg ik te horen dat ik moest leren leven met mijn rugklachten. In de hoop mijn spieren te versterken, begon ik met Pilates. Al snel werd de les vervangen voor een Yoga les. Dit tot mijn groot ongenoegen, ik vond Yoga zweverig en toch ook saai.

Toch merkte ik dat Yoga mijn lijf zoveel goeds deed, dat ik pijnloos mijn dagen doorkwam. Mijn interesse was gewekt. Er volgde een tijd waarin ik zoekende was naar mijzelf, naar zingeving en berusting. Ik verhuisde vaak, stopte met mijn werk als pedagoog om het bedrijfsleven in te gaan en volgde daarnaast nog altijd Yoga.

Tijdens een sabbatical reisde ik af naar India om een opleiding tot yogadocent te volgen. In India vielen alle stukjes op zijn plaats, ik vond mijn berusting, mijn zingeving en daarmee mijzelf.

Inmiddels geef ik verschillende Yogastijlen en Pilates. In mijn lessen deel ik mijn liefde voor Yoga. Er is ruimte voor voelen en ervaren, maar ook voor uitdaging en het verkennen van grenzen. Ik hoop je snel te ontmoeten in mijn Yoga & BBB les en of Pilates les.