edithkameel

Gun jezelf Yoga

Welkom bij Mijn Yoga Studio Voorburg. Een studio waar plezier, kwaliteit en veiligheid voorop staan. De studio ligt middenin het historisch centrum (Huygenskwartier) van Voorburg, is gemakkelijk te bereiken en heeft genoeg (gratis) parkeerplekken. Ook beschikt Mijn Yoga Studio over een eigen Yogatuin voor de warme avonden en weekeinden.

Waarom Yoga bij Mijn Yoga Studio?

Wij willen jou helpen om je meer bewust te maken van lichaam en geest. Ontspanning door inspanning. In een Yoga les brengen we beweging en ademhaling samen. Je lichaam en geest voelen krachtiger en sterker.

Bij ons kan je op ieder moment beginnen met het volgen van de yogales van jouw keuze. Je kunt zelf kiezen welke dag en of tijdstip je komt, zodat je nooit een les hoeft te missen. Mis je door vakantie o.i.d. wel een les dan haal je deze gewoon weer in. De studio is ruim heeft veel lichtinval en is tegelijkertijd warm ingericht. Er is een kleedkamer aanwezig.

Voel je thuis.

Enthousiaste en gediplomeerde docenten begeleiden je in de les en nodigen je uit om iedere keer iets nieuws over jezelf te ontdekken en je te laten ontspannen.

Laat je uitdagen

Laat je uitdagen in een stroom van houdingen in de Flow of Vinyasa Yoga. Of zoek je naar  meer zachtheid in de Hatha , of Restorative Yoga, of wil je op een rustige manier meer flexibiliteit creëren.

Misschien wil je een combinatie van 2 soorten yoga? Kies dan voor een Yin Yang les. Wil je graag yoga doen, maar ook je spieren extra verstevigen, kom dan naar de Pilates of Yoga & BBB les.

Welke les je ook kiest, je bent altijd welkom om gratis één van de lessen te proberen. In elke les kun je instromen ook als beginner, alles op je eigen tempo.

Onze visie

Onze visie is dat yoga juist nu in alle drukte van het leven waarin veel mensen in een burn out belanden goed is voor jong en oud

Iedereen lheeft behoefte aan een kalme geest.

Het enige wat je nodig hebt is een flexibele geest. De rest komt vanzelf..

Kortom: waarom wachten? Meld je aan voor een gratis proefles!