edithkameel

Gun jezelf Yoga

Welkom bij Mijn Yoga Studio de Yoga studio van Voorburg en omstreken. Een studio waar je graag naar toe gaat. Waar je bij de deur je schoenen uitschopt , waar je ontspant, zweet, en groeit. We willen dat de studio meer voelt als thuis dan als een bedrijf, zonder dat dit afdoet aan de kwaliteit of de veiligheid in de lessen. Mijn Yoga Studio ligt middenin het historisch centrum (Huygenskwartier) van Voorburg, is gemakkelijk te bereiken vanuit Leidschendam, Den Haag en Rijswijk en heeft genoeg (gratis) parkeerplekken.

Waarom Yoga bij Mijn Yoga Studio?

Omdat de ervaren docenten van Mijn Yoga Studio jou bewuster willen maken van de van wat je voelt in je lichaam en geest. op een niet zweverige manier.

Omdat je bij Mijn Yoga Studio op ieder moment kan beginnen met het volgen jou gekozen yoga of Pilates les.

Omdat je bij Mijn Yoga Studio volledige keuzevrijheid hebt, je zit niet vast
​aan een vaste dag, tijd of docent, je bent vrij om te kiezen, elke dag weer zodat je nooit een les hoeft te missen.

Omdat je bij Mijn Yoga Studio je les niet vooraf hoeft te reserveren. Je kan altijd meedoen als je komt, er is altijd voldoende plaats.

“Mis je door vakantie o.i.d. wel een les dan haal je deze gewoon weer in. “

Omdat de studio ruim en licht is en er veel ramen open kunnen.

Omdat enthousiaste  en gediplomeerde docenten je begeleiden in de les en je uitnodigen om iedere keer iets nieuws over jezelf te ontdekken , om je te laten werken en ontspannen.

Laat je uitdagen

Laat je uitdagen in een stroom van houdingen in de Flow of  Vinyasa Yoga. Of zoek je naar  meer zachtheid in de Hatha of Restorative Yoga,  of wil je op een rustige manier meer flexibiliteit creëren, kom dan naar een Yin les.

Ook bieden we regelmatig Yoga Nidra (yoga slaap) lessen. De Yoga Nidra wordt ook vaak als eindontspanning gebruikt .

Misschien wil je een combinatie van 2 soorten yoga? Kies dan voor een Yin Yang les. Wil je graag yoga doen, maar ook je spieren extra verstevigen, kom dan naar de Pilates of Yoga & BBB les.

Je weet pas wat yoga met je doet als je een les hebt gevolgd.

Welke les je ook kiest, je bent altijd welkom om gratis één van de lessen te proberen. In elke les kun je instromen ook als beginner, alles op je eigen tempo.

Onze visie

Onze visie is dat yoga juist nu in alle drukte van het leven waarin veel mensen in een burn out belanden goed is voor jong en oud

Iedereen heeft behoefte aan rust in hoofd en lijf, niet iedereen kan dat zonder hulp

Het enige wat je nodig hebt is een flexibele geest. De rest komt vanzelf.

Ontdek dit mooie paradijs in het midden van het oude centrum.

 

Kortom: waarom wachten? Meld je aan voor een gratis proefles!