Skip to main content

Gun jezelf Yoga

Welkom bij Mijn Yoga Studio. Dit is een plek waar je je schoenen uitschopt, waar je ontspant. Waar beweging en stilstaan samenkomen. Waar je zweet en weer op adem komt. Waar je zeven dagen per week welkom bent om je yogamat uit te rollen en met ons mee te doen. Het is een fijne omgeving waar je de stilte in jezelf vindt. Een rustpunt in jouw drukke bestaan.

Yoga is een rustpunt. Voor iedereen, op elk moment.

Iedereen is uniek. We hebben allemaal onze verhalen, onze doelen en onze dromen. Ook hebben we allemaal onze bezigheden, die vaak leiden tot een druk bestaan. Juist in dat drukke bestaan kunnen we onszelf makkelijk verliezen. Daarin zijn we niet uniek. Of we nu jong of oud zijn, in Oost of West geboren zijn, gevorderd of beginnend zijn; van tijd tot tijd hebben we allemaal behoefte aan een rustpunt. Stilte in ons hoofd en ontspanning in ons lichaam. Dat is wat we in Mijn Yoga Studio voor jou mogelijk maken. Daarvoor hoef je geen doorgewinterde yogi te zijn. Het enige wat je nodig hebt, is een flexibele geest. De rest komt vanzelf.

Lessen bij Mijn Yoga Studio

Van jong tot oud, beginnend tot gevorderd en ongeacht jouw overtuiging of geloof; je bent welkom. Je kunt zeven dagen per week met verschillende lessen meedoen. Tijdens de lessen concentreer je je op je eigen lichaam en geest. Zonder oordeel en zonder prestatiedruk. Hoewel we op zoek gaan naar de kracht in onszelf, zijn onze lessen niet zweverig. Daarmee zijn de lessen voor iedereen toegankelijk.

Yoga kent geen dwang. Geen goed of fout, geen succes en geen falen. Daarom ben je bij Mijn Yoga Studio vrij om yogales te volgen op een moment dat jou goed uitkomt. Je legt je niet vast aan een dag, tijd of docent. Je kunt met een reservering op elk moment beginnen, instappen, binnenstappen en met ons meedoen. 

Ben je nog niet bekend met yoga? Of wil je eerst een les proberen? Je bent altijd welkom om een gratis proefles te volgen. Aarzel niet, je ontdekt pas wat yoga met je doet als je een les gevolgd hebt!

Mijn Yoga Studio, een mooie plek voor yoga

Bij Mijn Yoga studio krijg je les in een prachtig pand in het midden van het oude centrum van Voorburg. De studio is ruim, licht en de ramen kunnen open. Hier kun je verschillende yogalessen volgen en de yogastijl kiezen die bij jou past. Laat je uitdagen in een stroom van houdingen tijdens Flow Yoga of Vinyasa Yoga. Zoek je naar meer zachtheid? Kom dan naar een les Hatha Yoga of Restorative Yoga. Ook bieden we regelmatig Yoga Nidra (slaapyoga) lessen aan. Hou je van die rust in je dagelijkse oefeningen? Kies dan voor Yin Yoga. Wat jouw wens ook is, onze ervaren en toegewijde yogadocenten staan voor je klaar om jou te helpen met het vinden van de yogastijl die bij jou past.

Heb je vragen over onze yogalessen? Aarzel niet en neem contact met ons op!