Skip to main content

Praktische info

 

 

 

 

Mijn Yoga Studio

Praktische informatie

 

 

 

 

 

Yoga wordt tegenwoordig steeds vaker aangeraden door artsen en therapeuten. Er is namelijk wetenschappelijk bewijs dat yoga een positieve invloed heeft op onze gezondheid. Zo vermindert yoga stress en angst, verbetert het de houding en houdt yoga lichaam en geest krachtig en flexibel. Door yoga wordt je hartslag rustiger, kan je bloeddruk verlagen en leer je je beter ontspannen. Dat ontspannen gevoel gaat in je lichaam zitten, waardoor je het ook zult voelen buiten de les. Ook ga je bewuster ademen. Daardoor krijg je meer ademruimte. En zeg nu zelf, dat verbetert je humeur, geeft je meer energie en zorgt voor een betere concentratie! Het is dus heel gezond om yoga te beoefenen. Doe daarom mee met één van de yogalessen van Mijn Yoga Studio! 

Yoga is er voor iedereen 

Lig je straks voor het eerst op de yogamat? Dat is geen probleem. Yoga is er voor iedereen en op elk niveau. Bij Mijn Yoga Studio volg je yogalessen op je eigen tempo en leer je luisteren naar wat jouw lichaam aangeeft. Daarin bestaat geen goed of slecht. Aarzel niet en reserveer je eerste les!

 

Gratis proefles

Je weet pas wat yoga met je doet, als je een les hebt gevolgd. Weet je niet zeker of yoga bij jou past? Neem contact met ons op en doe mee met een gratis proefles! 

Yogales bij Mijn Yoga Studio