Skip to main content
Tamara Voermans
Contact Informatie
Lessen
Yin Yoga
Vinyasa Yoga

Mijn naam is Tamara Voermans en ik ben moeder van twee jongens. Daarnaast ben ik yogadocente en Shiatsu therapeut. Hiervoor heb ik de Do-In docenten opleiding aan de Nederlandse School voor Do-In te Den Haag gevolgd. Ook heb ik de Yoga Alliance 200-hour certified Yin & Vinyasa teacher training met goed gevolg doorlopen.

Voordat ik docente en therapeut werd, werkte ik als bedrijfsjuriste. Daardoor weet ik maar al te goed hoe je door drukte het contact met jezelf kunt verliezen. Yoga en Shiatsu helpen me om te voelen wie ik ben, wat ik voel en waar ik heen wil. Daardoor leef ik bewuster, luister ik beter naar mijn lichaam en voel ik me goed.

In mijn lessen werk ik graag met mijn passie voor de ‘Vijf Elementen’ uit de traditionele Chinese leer. Vooral in de Yin Yoga vind ik het belangrijk dat je leert leren luisteren naar je lichaam en leert voelen wat je lichaam je vertelt. In mijn lessen Vinyasa Yoga vind ik het heerlijk om te werken met balans tussen kracht (yang) en zachtheid (yin). Mijn motto is dan ook:

“Het is belangrijk dat je vriendelijk met jezelf omgaat en de wijsheid van je lichaam leert verstaan.”