Skip to main content
Steffi Von Brunner
Contact Informatie
Lessen

Mijn naam is Steffi von Brunner en ik ben docente bij Mijn Yoga Studio. Je kunt bij mij terecht voor lessen in verschillende soorten yogastijlen, waaronder Yin Yang Yoga, Restorative Yoga, Yin Yoga, Vinyasa Yoga en Flow Yoga.

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om je lichaam, geest en ziel ruimte te geven. Tijdens verschillende burn-out periodes in mijn leven en met chronische pijn in mijn bekken, was er in mijn leven lange tijd alleen maar spanning en pijn. Zonde! Juist met die persoonlijk ervaring (samen met vele jaren van onderzoek, trainingen, cursussen en boeken) help ik nu andere vrouwen om ruimte te maken in lichaam, geest en ziel.

Ik gebruik veel verschillende oefeningen om mezelf gelukkig en gezond te houden. Die oefeningen deel ik graag met jou, zodat jij dezelfde resultaten ziet!

In mijn lessen heb ik een duidelijke structuur en heb ik veel aandacht voor ‘alignment’. Mijn stijl is vloeiend en evolueert voortdurend. Het belangrijkste in mijn yogalessen is dat je leert luisteren naar je eigen lichaam. Dat betekent dat je je houding aanpast naar je lichaam, niet andersom. Dit is één van de mooiste lessen die yoga mij heeft gegeven. Die mooie les geef ik dus graag aan jou door.